Tuesday, September 21, 2010

Prijave za 4. Etno-sajam ''Kovačički oktobar 2010''

Etno-sajam će se održati u nedelju 3. oktobra u Kovačici od 13 časova u dvorištu O.Š. Mlada Pokolenja u Kovačici, ulaz pored (plave) zgrade Udruženja žena Kovačica (dr.Janka Bulika 53). Etno-sajam je prodajnog karaktera, možete doneti svoje rukotvorine, kolače, druge proizvode. Učešće je 1.000,00 dinara (za štand, po udruženju/izlagaču), ručak je besplatan.

Napominjemo da je prvi vikend oktobra meseca u Kovačici najaktivniji; u subotu 2. oktobra i nedelju 3. oktobra je i otvaranje tradicionalne izložbe naivne umetnosti u Galeriji naive u Kovačici, otvaranje izložbe ručnih radova u izložbenom prostoru Udruženja žena Kovačica, izložba cvetnih aranžmana u organizaciji Udruženja penzionera, muzičko-zabavni program na bini u dvorištu O.Š., itd. Ako izaberete da posetite Kovačicu u ovo vreme, nećete pogrešiti.

Molimo zainteresovane, da se prijave na ovu mail adresu: zenskyspolok@gmail.com ili da nazovu na telefon: 013 660 448 (ponedeljkom i petkom od 18 do 20 časova) ili pošalju prijavu na fax: 013 661 455.

Hvala,

Udruženje žena Kovačica

No comments:

Post a Comment